Beol podcast

2023.07.24. 10:36

Színesben álmodik: a Beol podcast vendége Diószegi Eszter

A békési Diószegi Eszter grafikusművész több településen bemutatkozott már munkáival. A mesék világa mindig közel állt hozzá, 2003-ban az ő rajzaival jelent meg a Pinokkió mesekönyv.

Beol.hu

Diószegi Eszter harminc éven át dolgozott szociális területen, majd két és fél éve úgy döntött, hogy független alkotóművészként folytatja: békési műhelyében fogadja magántanítványait, gyerekeket és felnőtteket egyaránt.  Gyermekszakkört vezet Békésen és Mezőberényben, nagy boldogság neki, hogy ilyen alkotó gyereket tud maga köré gyűjteni. Régóta dédelgetett álma is megvalósult, tehetséges amatőr alkotókból létrehozzott egy közösséget: nagyon sokrétű emberekkel foglalkozik, Paletta Amatőr Művészeti Kör néven találkoznak minden héten.

A békési grafikusművész a mai napig sokszor az álmait rajzolja meg, ahogy fogalmazott, színesben álmodik, ami nagyon nagy kincs. Saját alkotásai készítésére elsősorban télen jut ideje.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott vagy a Spotify-on

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában