Vidor fesztivál

2022.09.03. 13:08

A békéscsabai Énekes madár vendégjátékon aratott sikert

A nyíregyházi Vidor Fesztiválon Tamási Áron: Énekes madár című szerelmes játékát állította színpadra a Békéscsabai Jókai Színház.

Ny. L.

Fotó: A-TEAM/Nyari A.

Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán láthatta a Vidor Fesztivál közönsége Tamási Áron: Énekes madár című szerelmes játékát Tege Antal rendezésében, Szabó Lajossal, Nádra Kittivel, Katkó Ferenccel és Csomós Lajossal a főbb szerepekben, Tarsoly Krisztina és Lehoczki Orsolya bravúros beugrásával.

A huszonegyedik alkalommal megtartott Vidor Fesztivál augusztus 26. és szeptember 3. között, vagyis szombatig húsz helyszínen több mint másfélszáz programmal várta, várja a koncertekre, irodalomra, színházi előadásokra vágyó közönséget.

– Élőzenés Énekes madarunk Szente Éva és Gerner Csaba csodálatos énekével kivívta a nézők elismerését, hiszen már a szünet előtt vastapssal jutalmazták a színészeink játékát – hangsúlyozta Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója. – Az előadásban játszó művészeink: Földesi Ágnes Villő, Nádra Kitti, Nagy Erika, Szász Borisz, Kiss Viktória és Tamási Panna. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában