Nyíregyháza

2022.07.12. 18:28

A csabai társulat is fellép a Vidor Fesztiválon

Hat helyszínen több mint húsz előadást láthat a közönség az augusztus 26-tól szeptember 3-ig megrendezendő nyíregyházi Vidor Fesztivál színházi programja keretében, ahol a békéscsabai színészek is színpadra állnak majd.

Beol.hu

Forrás: jokaiszinhaz.hu

A versenyprogramban változatos műfajú darabokat mutatnak be a meghívott színtársulatok Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán és a Krúdy Kamarában, de lesznek színielőadások a Rózsakert Szabadtéri Színpadon, a Bencs Villában és a Szindbád Rendezvénytérben is, a Timpex Arénában pedig két előadással érkezik majd a Nemzeti Lovas Színház.

A nagyszínpadon hét előadást tartanak: a Győri Nemzeti Színház Olt Tamás rendezésében egy zenés életrajzi tragikomédiát, a Minden jegy elkeltet mutatja be, a Kecskeméti Katona József Színház Ray Cooney bohózatát, az 1x3 néha 4-et állítja színpadra. 

Az Orlai Produkciós Iroda a Válaszfalak című előadását, míg a Békéscsabai Jókai Színház Tamási Áron klasszikusát, az Énekes madár című népi játékot hozza el Nyíregyházára.

Alfred Hitchcock bűnügyi történetét, a 39 lépcsőfokot a Szegedi Nemzeti Színház tolmácsolásában láthatja a közönség, a Veres 1 Színház egy filmadaptációt, a Miss Daisy sofőrjét, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház pedig Molnár Ferenc Érettségi című vígjátékát tűzte programra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!