Jókai Színház

2021.09.16. 14:33

A rock and rolltól lesz hangos a színpad Békéscsabán

Az új évad első bemutatójára készül a Jókai színház. Fenyő Miklós és Tasnádi István Made in Hungária című musicaljének olvasópróbáján Seregi Zoltán igazgató kiemelte, a darabban elhangzó dalok várhatóan valamennyi korosztályt megmozgatnak majd.

V. N.

Halasi Imre rendező is egyetértett azzal, hogy aki meghallja Fenyő Miklós nevét, pontosan tudja, mire számíthat. – Azt viszont lehet, kevesen tudják róla, hogy az 1956-os forradalom ideje alatt Fenyő Miklós kamaszként a szüleivel együtt elhagyta Magyarországot, és elmentek Amerikába. Pár évre rá, az 1960-as években jöttek haza.

A színdarab a hazaérkezés utáni időszakot, a régi ismerősökkel való találkozást és a kis Fenyő zenei karrierjének kezdetét mutatja be – avatott be minket a rendező.

Egy lendületes, vidám, ugyanakkor lírai darabot állít színre a társulat /Fotó: Vágvölgyi Nóra/

Az eseményen Fenyő Miklós üzenetét is meghallgathatta a társulat, aki arra kérte őket, hogy figyeljenek a dalok szövegére. – Nagyon fontos nekem ez a darab, hiszen életem egyik legizgalmasabb időszakát dolgozza fel. Vigyázzatok a dalszövegekre és vigyázzatok rám, mert az életemmel játszotok. Jókedvvel sok szerencsét és nagy sikert kívánok nektek – fogalmazott az eMeRTon-díjas magyar előadóművész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában