Tavaszi fesztivál

2020.03.10. 11:54

Tizenöt zenei produkcióval készül a Csabagyöngye Kulturális Központ

A Csabagyöngye Kulturális Központ idén március 13. és április 18. között rendezi meg a Tavaszi Fesztivált.

Fotó: LP6DMK2

Március 13. és április 18. között rendezi meg a Csabagyöngye Kulturális Központ a Békéscsabai Tavaszi Fesztivált – jelentette be a kedden az intézményben tartott sajtótájékoztatón Forczek Győző fesztiváligazgató és Varga Nelli kommunikációs vezető. Elmondták, igazi összművészeti rendezvény vár az érdeklődőkre, lesz több könnyű- és komolyzenei koncert, előadás, kiállítás, könyvbemutató és családi program is.

Forczek Győző és Varga Nelli ismertette a programokat /Fotó: Lehoczky Péter/

Hozzátették, együttműködnek a város kulturális intézményeivel, a bábszínház, a könyvtár és a múzeum is emeli a bő öt héten át zajló fesztivál színvonalát. Az országosan ismert és népszerű előadók mellett helyi tehetségeknek ugyancsak biztosítanak fellépési lehetőséget.

Nyitásként március 13-án a Magna Cum Laude és a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar ad közös, mondhatni crossover stílusú koncertet, március 20-án a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar és Tóth Péter zongoraművész hangversenye következik, március 21-én a Kowalsky meg a Vega érkezik. Április 10-én koncertezik a jubiláló A Nyughatatlan, április 11-én a Depresszió, április 17-én a 75 éves Hobo, április 18-án pedig a Leander Kills.

A Tavaszi Fesztivál programajait IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában