Lemezbemutató

2019.04.15. 12:07

Hajtmann Ildikó a Csabagyöngyében koncertezik

Izgalmakkal és meglepetésekkel teli CD-bemutató koncerten vehet részt a közönség április 17-én, szerdán 19 órától a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Vásári Erzsébet

Az esten Hajtmann Ildikó előadóművész, pedagógus, kórusvezető és Vozár M. Krisztián zongoraművész Love Story című első közös lemezének dalait hallgathatják meg az érdeklődők. Ezentúl a szerelemről szóló tematikus műsort színesíti majd további tíz népszerű dal és a vendégfellépő – a Napsugár Bábszínház művészeiből álló – Rokodál együttes is.

A szerző felvétele

Hajtmann Ildikó elmondta, másfél éve zenélnek együtt a zongoraművésszel, és legnagyobb örömükre a közönség egyre nagyobb igényt mutat közös fellépéseikre.

A most készült lemez beszámolója szerint két dolognak köszönhető. Az egyik, hogy a CD-n szereplő dalok már jócskán felgyűltek bennük, a másik pedig a már említett érdeklődés. Együttes céljuk a szerelem minél több színének megmutatása, amit igényes szövegű, gondolatokat közvetítő dalokkal szeretnének megtenni.

Hozzátette, a hanglemez kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható, azt a koncert után a helyszínen lehet megvásárolni. Végül kifejtette, nagy izgalommal várja a bemutatót, hiszen mindig nagy élmény számára a közönséggel találkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában