Kiállítás

2024.05.27. 13:13

Megnyitották A Szakkör kiállítását Eleken

ASzakkör című kézműves foglalkozás kiállítását nyitották meg a napokban Eleken. A tárlatnak a Reibel Mihály Művelődési Ház adott otthont.

Vásári Erzsébet

Eleki kezek alkotásaiból nyílt kiállítás a Reibel Mihály Művelődési Házban.

Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

A napokban tartották meg az ASzakkör című kézműves foglakozások keretében készült alkotások kiállításának megnyitóját a Reibel Mihály Városi Művelődési Házban – adta hírül Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester.

A kiállításon az érdeklődők megcsodálhatják a " Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért" projekt keretében működő különböző technikákkal foglalkozó szakkörökben, eleki kezek által készített alkotásokat.

Szelezsán Györgytől megtudtuk, hogy az évről-évre ingyenesen megszervezett szakkörökkel nemcsak a hagyományos kézműves tevékenységek népszerűsítése a céljuk, hanem alkotó, jó közösségek összekovácsolása és hasznos tudás átadása is. Végül örömmel jelentette ki, hogy a szakkörök nem érnek véget, hamarosan folytatják a foglalkozásokat, ahova várnak mindenkit, aki értékes közösségekbe és hasznos tudásra vágyik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában