Visszatekintő

2024.05.26. 18:13

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu
összefoglaló, visszatekintő
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Megtalálták szerdán este a szombaton éjjel Verőcénél történt szörnyű dunai hajósbaleset dévaványai áldozatának, Mártonnak a holttestét. A fiatalember Szegeden tanult, nemrégiben átvehette az erdészeti szakközépiskola legkiválóbb tanulója elismerést. A verőcei hajóbalesetben egy kishajó ütközött egy szállodahajóval.

A legnépszerűbb magyar énekesek egyike, Majka a Gyulai Pálinkafesztiválon lépett fel.

Június 1-jén lép hatályba a pedagógusok teljesítményértékelésével kapcsolatos jogszabály, ezzel kapcsolatban tartott előadást hétfőn Békéscsabán, az Andrássy Gyula gimnáziumban a Nemzeti Pedagógus Kar rendezvényén dr. Kozák András tanügyigazgatási jogi szakértő. A részletekről az előadókat Licska Balázs kérdezte.

A Wenckheim turista- és kerékpárút a Wenckheim család turisztikai szempontból jelentős építészeti hagyatékát köti össze, így a szabadkígyósi, a gerlai és a pósteleki kastélyt. Íme az a TOP 3 + 5 helyszín, amelyeket mondhatni kötelező, valamint ajánlott felkeresni a Wenckheim kerékpárút nyomvonalán.

Ami az utóbbi napokban már várható volt, Sanyi, a csabaiak közkakasa – aki miatt az országból is sokan zarándokoltak el a városba – hétfőn délután örökre elaludt. Mégpedig a békéscsabai Fekete-tanyán, a résztulajdonos, Fekete Vanda ölében. Sanyi, az egykoron büszke, jó kinézetű kakas a végén már alig nyomott egy kilót, a taraja nagyon fakó volt, nem is evett, nem is ivott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában