Program

2024.05.17. 15:23

Ilyen lesz a gyereknap a Munkácsy Negyedben

Nagyszabású városi gyereknapot szerveznek Békéscsabán május 26-án, vasárnap 14 órától, így a Munkácsy Negyed ismét gyerekparadicsommá változik.

Licska Balázs

Ezúttal is rengeteg program vár a gyermekekre, a családokra több helyszínen: a Napsugár bábszínház épületében és az előtte lévő parkban, a Csabagyöngye Kulturális Központ stégszínpadán és környezetében, a Munkácsy Mihály Múzeumban, valamint a Békés Megyei Könyvtárban és külső terein – ismertették a városházán, és a honlapjára feltöltötték a teljes programot. Ezekből szemezgettünk.

Ismét nagyszabású városi gyereknapot szerveznek a Munkácsy Negyedben, ezúttal május 26-án, vasárnap 14 órától. Fotó: bekescsaba.hu

A Csabagyöngye Kulturális Központnál 15 órától fellép Évi tündér és a Csabai Színistúdió, 17 órától a Handabanda zenekar koncertezik. Közben lesz kézműves játszóház, arcfestés, csillámtetoválás, ugrálóvár.

A Munkácsy Mihály Múzeumban kimondottan gyermekeknek szóló tárlatvezetéseket tartanak, lesznek népi gyermekjátékok, csillámtetoválás és arcfestés egyaránt.

A Békés Megyei Könyvtár kézműves foglalkozásokkal, táncos játékkal, ügyességi játékkal, régi idők klasszikusaival, családi kihívásokkal készül többek között.

A Munkácsy Emlékházban bemutatkozik a RoboKaland, valamint airsoftosok is megjelennek, de lesz stratégiai játék és játszóház is.

A Napsugár bábszínháznál 16 órától lesz előadás, a Paprika Jancsi, 17 órától pedig kulisszajárást tartanak. A kertben közben bábos játszóházzal is készülnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában