Programok

2024.05.26. 16:02

Óriási érdeklődés mellett zajlik a gyermeknap Gyulán

Óriási érdeklődés mellett zajlik a városi gyermeknap Gyulán, a Göndöcs-kertben. A rendezvényen a kilátogatók találkozhattak Tompetivel és Barátaival, de számtalan egyéb program is szolgálja a gyerekek és családjaik kikapcsolódását.

Papp Gábor

Az eseménynek helyet Göndöcs-kertbe már a program kezdetén, vasárnap délelőtt fél 11 körül nagyon sokan látogattak ki. A városi gyermeknap egyik nyitóakkordja Tompeti és Barátai fellépése volt, akik legnépszerűbb dalaikkal érkeztek Gyulára. Közben a művelődési ház környékén folyamatosan további kikapcsolódási lehetőségek várják, várták a családokat. Volt hot dog parti, közönségtalálkozót tartottak Piskolty Kevin háromszoros magyar driftbajnokkal, háromszoros nemzetközi drift bajnokkal. Sokakat vonz az ugrálóvár és a légvár, szintén sokan próbálják ki magukat a kincskeresésben és célba dobásban Super Marióval és Peach hercegnővel. Kerékpáros ügyességi verseny ugyancsak színesíti a rendezvényt, az érdeklődők rendőrmotort és rendőrautót, tűzoltóautót, a koraszülött mentőautót, homlokrakodó gépet és kamiont is megtekinthetnek. Elérhető a Régimódi Játszótér a Békés Megyei Népművészeti Egyesülettel, arcfestés, kosaras népi hinta, kézműves foglalkozás a Bábika Játszóházzal, kisállatsimogató a Gyulai Galamb- és Kisállattenyésztő Egyesület közreműködésével, fotózkodás versenymotorokkal, motoroztatás akadálypályán, valamint közlekedés Bird rollerrel ugyancsak része a gyereknapnak.

gyermeknap, Gyula, programok
Sokan ellátogattak gyermekeikkel Gyulán a gyereknapra.
Fotó: A szerző felvétele

Délután egy órakor Warlock Magic Show – bűvészműsorral, majd Clown Show-val folytatódtak a színpadi programok.

A Furulyás Palkó című vásári komédiát Jimmy bohóc adja majd elő, lesz óriáscirkusz a Vaga Banda Gólyalábasok, Füredi Nikolett és Pál Tamás Disney műsort ad elő, majd gyermeknapi meglepetésként óriástorta érkezik.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában