Család

2024.05.27. 10:07

A családok voltak főszerepben Eleken

Immár komoly hagyománynak számít Eleken a Roma Kulturális- és Családi Nap, amit vasárnap ismét életre hívtak a lakosság örömére.

Vásári Erzsébet

Igen jó hangulatban telt az eleki Roma Kulturális- és Családi Nap.

Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

Vasárnap tartottuk meg a már hagyományosnak számító Roma Kulturális- és Családi Napot a Vasút sori játszótéren – adta hírül hétfőn Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester. Beszámolójából kiderült, hogy a nap során a jó hangulatról Sztojka Tibor és zenekara, valamint az Elek Táncegyüttes tagjai gondoskodtak.

– Drágos József és csapata pacalpörkölttel és üdítővel, a csapatunk Ásós Géza barátunk által készített töltött káposztával, illetve édességgel kedveskedett a programra érkezőknek – tette hozzá Szelezsán György. Hozzátette: 600 töltelék és egy nagy üst pörkölt fogyott el a jó hangulatú ebéden. Végül hangsúlyozta, büszkék arra, hogy a délelőtt induló és késő délután befejeződő programok komoly érdeklődésre tettek szert a lakosság körében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában