Beszámolók

2024.04.14. 17:53

Mit csináltak tavaly a horgászok Vésztőn?

Beszámoltak a horgászegyesületek arról a képviselő-testület nemrég tartott ülésén, hogy milyen munkát végeztek tavaly Vésztőn.

Licska Balázs

Karakas Anikó polgármester elmondta, hogy a Kecskészugi és Temetőszéli holtágak üzemeltetését és halgazdálkodási jogát 2034-ig a Mágori Horgász Egyesület, a Danckai holtágét 2035-ig a Vésztői Körös Sporthorgász Egyesület, Dancka-laposi holtágét pedig 2034-ig a Dancka Horgász Egyesület ingyenes használatába adta pár esztendővel ezelőtt az önkormányzat.

Fishing,Rod,,Spinning,Reel,On,The,Background,Pier,River,Bank.
A három horgászegyesület beszámolt előző évi tevékenységéről a képviselő-testület előtt. Illusztráció: Shutterstock

A városvezető hozzátette, hogy az egyesületek teljesítették beszámolási kötelezettségüket – abban többek között arról írtak, hogy mennyi halat telepítettek tavaly –, és kiemelte, hogy a jó gazda gondosságával foglalkoznak a térítésmentesen használatba kapott városi vagyonnal. Mindegyik tó környéke szép és rendezett. Az egyesületek aktívak is, kettő ráadásul magas létszámmal működik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában