Egészségügy

2024.04.03. 17:40

Orosházi rendelések, ahova nem kell sorszámot húzni

Az elmúlt hetekben sokan használták az orosházi kórházban az új időpontkérő és sorszámhúzó rendszert, és a kórházban dolgozók is sok tapasztalatot szereztek a rendszer működéséről a betegek visszajelzései alapján. Összeszedtük, melyek azok a rendelések, ahova nem kell sorszám.

Csete Ilona

Alapjaiban változott meg márciustól a járóbeteg ellátás rendje az Orosházi Dr. László Elek Kórházban. A szakrendelések kizárólag előzetes, telefonos, vagy e-mailes időpontfoglalás után vehetők igénybe, emellett az egész országban bevezették a sorszámhúzást és a betegfelvételi irodában történő adategyeztetést.

szakrendelések
Van, ahova nem kell sorszámot húzni. Fotó: Kórház

Ám van néhány rendelés és vizsgálat, ahova nem kell sorszámot húzni. Ezek az alábbiak: fekvőbeteg osztályok, fogászat, gyermek háziorvos, felnőtt háziorvos, sportorvos, szociális munkás, védőnők, diétás tanácsadás, audiológia (amennyiben a hallókészülékhez kapcsolatos ügyintézés, elemcsere, beállítás, stb. – történik), laboratórium (a laboratóriumba nem kell időpontot kérni, azonban a labor melletti automatából szükséges az oda tartozó sorszámot húzni), EKG (ezen vizsgálat kizárólag az orosházi kórházban dolgozó orvosok által írt beutalóval vehető igénybe), Egészségfejlesztési Iroda (EFI).

További részletek a kórház közösségi oldalán érhetők el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában