Országos kampány

2024.04.25. 10:36

Összeszedték mások eldobált szemetét

A gádorosiak 2019-ben csatlakoztak először az országos Te Szedd kezdeményezéshez. Idén ismét meghirdették a faluban és a külterületén.

Csete Ilona

Eshetett az eső, az akció résztvevőit ez se tántorította el

Forrás: Facebook

Nagy örömömre szolgál, hogy nagyon sokan eljöttek hozzánk, még a szomszédos Nagyszénásról is besegítettek nekünk és a két település közötti útszakaszt is végig tudtuk járni – számolt be a közösségi oldalán dr. Szilágyi Tibor, Gádoros polgármestere. 

Az még nagyobb öröm, hogy a szemét mennyisége évről évre kevesebb. Sajnos kicsit megáztunk, de kárpótolt bennünket a nagyon finom ebéd, amit már szintén évek óta, a nyugdíjas klub főz meg nekünk, köszönjük szépen a munkájukat!

– Hálával tartozunk azoknak az embereknek, akik nap mint nap odafigyelnek arra, hogy nem dobálják el a szemetet, esetleg fel is szedik azt mások után, mert bántja a szemüket, ezzel is tisztán tartva kis falunkat. Vigyázzunk a közvetlen környezetünkre, és próbáljuk meg környezettudatosabbá formálni egymást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában