Magyar Falu Program

2024.04.04. 20:01

Csorvástól Kétegyházáig több település pályázott sikeresen

Sikeresen pályázott több település is Békés vármegye 1. számú választókerületében a Magyar Falu Program keretében – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

Licska Balázs

Ingatlanokat fejleszthetnek, eszközöket vásárolhatnak a kistelepülések

Forrás: Shutterstock

A Facebook-oldalán azt írta, hogy összesen közel 55 millió forintot nyertek el a körzetében lévő kistelepülések, majd ismertette is, hogy melyik önkormányzat milyen beruházást valósíthat meg a támogatásból.

Csabaszabadi önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztésére 15 millió; Csorvás óvodai játszóudvar, közterületi játszóterek fejlesztésére 5,8 millió; Gerendás eszközbeszerzésre 5,7 millió; Kétegyháza kommunális eszköz beszerzésére 5,2 millió; Kétsoprony kommunális eszköz beszerzésére 5 millió; Kondoros önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztésére 6 millió; Szabadkígyós kommunális eszköz beszerzésére 5,7 millió; Telekgerendás önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztésére 6 millió forintot kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában