Összefoglaló

2024.03.22. 20:55

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. március 22.

A péntek sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. március 22-én.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Szabadnapos orvos mentett életet egy orosházi iskolában. Rosszul lett egy 45 év körüli nő egy orosházi iskolában csütörtökön. Egy, a gyermekéért érkező szabadnapos orvos kezdte meg az újraélesztését.

Traktor utánfutójának ütközött egy autó a 44-esen, Szarvasnál. Az autóba egy másik kocsi is belehajtott.

Parkoló járműnek hajtott, majd felborult egy autó Békéscsabán. A beavatkozás idejére lezárták a Gálik János utca érintett szakaszát.

Az ellenőrzés alkalmával eljáró pénzügyőrök a gépjármű utasterében a fekhely alatt és a hűtőnél összesen 1156 doboz, román zárjeggyel ellátott cigarettát találtak, melyek belföldi forgalmi értéke összesen 2,5 millió forint.

Hivatalos: Katalin hercegné rákos beteg. A hercegné egy videóban beszélt az állapotáról. Láthatóan megviselt állapotban van és sokat fogyott.

A Vésztő-Mágor Történelmi Emlékhelyen többek között rendbe tették a Wenckheim-pincét és megújították a benne lévő kiállítást, amely a Csolt-monostor történetével is megismerteti a látogatókat. Vésztő szíki városrészében pedig több fejlesztést valósítottak meg az elmúlt időszakban: szociális bérlakásoktól utakon, járdán át közösségi házig. A két nagyszabású beruházást pénteken adták át ünnepélyes keretek között.

A minap Békéscsabáról érkezett küldöttség kezdte meg hivatalos látogatását Vietnám legnagyobb városában, Ho Shi Minh-városban, a Saigontourist Hospitality College és a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) közötti együttműködés eredményeként. Ezzel párhuzamosan a BSZC turizmus-vendéglátás képzésében résztvevő négy diák és két oktató háromhetes szakmai gyakorlatra érkezett a vietnámi intézménybe.

Ingyenes” vírusirtót használ? Íme, ennyibe kerülhet. A SafetyDetectives többé már nem ajánlja sem az Avast-ot, sem pedig leányvállalatait, így az AVG-t sem. Miért?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában