Cs. Tóth testvérek

2024.03.02. 10:51

A három testvért százak köszöntötték

Szerencsére megvolt a 96. születésnap is! – írta közösségi oldalán a minap a dél-békésiek által jól ismert Cs. Tóth testvérek közül a legfiatalabb. Cs. Tóth Zoltán köszöntötte e szavakkal legidősebb bátyját, Gézát. Megtudtuk, szülőfalujukban, Magyarbánhegyesen ünnepeltek.

Csete Ilona

Dél-Békésben élnek immáron több mint kilencven éve. A három testvér közül a legidősebb, Cs. Tóth Géza a napokban ünnepelte 96. születésnapját. Egyik öccse, dr. Cs. Tóth Zoltán a közösségi oldalán köszöntötte és mi lett a nyilvánosság következménye? Vajon mi?

Bánhegyesi legények! Egészségūkre! – írta jó kívánságait valaki a közösségi oldalon Géza bácsi és testvérei láttán.

De nézzük, sorban: a kilencven plusszos korosztályba tartozó Cs. Tóth testvérek között Géza a legidősebb, ő 96  esztendős. Cs. Tóth Imre bácsi 94 éves, ő Mezőkovácsházán él (hamarosan ő is születésnapját ünnepli). A Dél-Békésben jól ismert dr. Cs. Tóth Zoltán háziorvos, a kevermesiek gyógyítója a legfiatalabb, aktívan él és dolgozik 86 évesen is. Hírportálunk megkereste a jeles családi alkalom után. Érdeklődésünkre elmondta: egy csodás adomány, hogy a 8 testvérből ők, hárman együtt lehetnek! 

– Fantasztikus ezt így megélnünk. Idén, Géza bátyánk születésnapján a szülőfalunkban jött össze a család – mesélte.

A csillogóan ősz hajú, egyenes tartású, jó egészségnek örvendő testvérekről korábban is cikkeztünk.

A legidősebb, Géza korábban mesélt hírportálunknak életéről. Az őt követő 94 éves Imre bácsival tavaly találkoztunk egy mezőkovácsházi rendezvényen, ahol a szépkorúakat köszöntötték. Megállapítottuk: semmit nem változik, miközben múlnak az évek.

Ugyanezt látjuk a legfiatalabb testvér, a 86 éves dr. Cs. Tóth Zoltán esetében is.

A közösségi oldalon aktívan jelen lévő s legfiatalabb Cs. Tóth testvérnek a Géza bátyját köszöntő bejegyzésére majd háromszáz komment érkezett a napokban, mindannyiuknak egészséget, hosszú életet kívántak ismerősök és ismeretlenek.

Olvasóink nevében minden jót és hosszú, egészségben eltöltött éveket kívánunk mi is!

Tóth testvérek- szépkorúak- köszöntés
A Cs. Tóth testvérek: balról dr. Cs. Tóth Zoltán, Cs. Tóth Géza, Cs. Tóth Imre. 
Forrás: Fotó: Facebook

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában