Sportegyesületek támogatása

2024.02.26. 10:37

Vidám hangulatú sportbállal a sportszervezetekért Békésen

Február második hétvégéjén tartották a városi sportcsarnokban a 12. Békési Sportbált. A rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a szórakozáson túl a sportbál belépőjegyei és a tombolajegyek értékesítéséből származó bevételből támogassák a helyi sportszervezeteket. Idén több mint másfél millió forint támogatásban részesülnek a sportszervezetek.

Papp Gábor

Egy évet kihagyva ismét megrendezték a békési sportbált. A helyi sportszervezetek, sportolók, sportot támogatók nagyszámú érdeklődése mellett mintegy négyszáz vendég szórakozott együtt.

sportbál, támogatás, békés
A bál a remek hangulat mellett a helyi sport támogatását is szolgálta
Fotó: Jenei Péter

Dankó Béla, Békés és térsége országgyűlési képviselője, az est fővédnöke köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy a békési sportolók, sportszervezetek teljesítményükkel rászolgálnak a támogatásra és a figyelemre, továbbra is szurkol minden békési sportolónak és bízik benne, hogy jövőre is ebben a körben találkozhatnak.

Kálmán Tibor polgármester, a rendezvény védnöke köszönetét fejezte ki annak a közösségnek, aki a szervezőmunkában részt vett. Az est folyamán a Mediterrán Zenekar szórakoztatta a vendégeket, és a sok tánc mellett folyamatosan vásárolták a résztvevők a tombolajegyeket. A 12. Békési Sportbált számos vállalkozó, magánszemélyek, Püski Sándor, Csuta György és Horváth Hajnalka festőművészek gyönyörű alkotásaikkal és civil szervezetek támogatták tombolanyeremények felajánlásával, amelynek eredményeként az értékes nyeremények mind gazdára találtak.

A vendégek a megvásárolt belépőjegyre ráírták az általuk támogatni kívánt helyi sportszervezet nevét, ennek megfelelően, a szavazatok arányában osztják szét az 1,7 millió forint összegű báli bevételt.

sportbál, támogatás, békés
Kálmán Tibor és Dankó Béla /Fotó: Jenei Péter/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában