Lakossági jelzés

2024.02.27. 10:46

A lakosság kéréseit teljesítették Eleken

Több lakossági jelzés is érkezett az utóbbi időben Szelezsán Györgyhöz fogadóóráiknak keretében. A polgármester hétfőn ismertette, melyekre találtak máris megoldást.

Vásári Erzsébet

Két jogos lakossági jelzésre sikerült megoldást találni az utóbbi napokban – adta hírül Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester. Ismertette: a fogadóóráin többször érkezett jelzés arra vonatkozóan, hogy a Magyar Posta épületének közelében szükség lenne néhány kültéri padra, hiszen sokan veszik igénybe a postai szolgáltatásokat és sok idős lakos meg tudna rajtuk pihenni az ügyintézést követően. Elárulta, hogy hétfőn 4 új padot telepítettek a városközpontban található posta épületének közvetlen közelébe.

pad,lakossági kérés, elek
Padokat helyeztek ki az eleki posta közelében
Forrás: Szelezsán György Facebook-oldala

Szelezsán György hozzátette, talán sokan emlékeznek arra, hogy tavaly nyáron aggódva figyelték Eleken egy fiatal gólyapár fészekrakási próbálkozását a Szőlő sor és a Kétegyházi út kereszteződésében található oszlopon. Az üggyel kapcsolatban még akkor felvette a kapcsolatot a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóságának illetékeseivel, és ahogyan azt ígérték, a téli időszakban a fészket megerősítették és magasító állványra helyezték. Így immár biztonságos fészek várja a hamarosan visszaérkező gólyapárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában