Visszatekintő

2024.02.11. 09:10

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

A megengedett 90 helyett 181, 162 és 142 kilométer/órával száguldozott három autós a 47-es Békés vármegyei szakaszán, mindhárom sofőrt január 29-én mérték be a rendőrök.

Ráfutásos baleset történt pénteken délután Békéscsabán, a Lidl áruház közelében, a Corvin utcában.

Kisbíró dobolta ki szerdán a békéscsabai piacon, mire érdemes figyelni, ha nem akarunk internetes csalás áldozataivá válni. A rendőrség felkérésére Lischka Gábor vőfély, hagyományőrző betyár "hangoskodott", mire a vásárlók megálltak, meghallgatták, sőt videózták is a vicces, tanulságos rigmusokat.

Élt 47 évet. A békéscsabai, Andrássy úti Százas ABC-ben szombaton délután háromkor örökre lehúzták a rolót. Elmentem egy búcsúvásárlásra szombaton, ugyanis 35 évet együtt töltöttünk. Lényegében a szomszédban, a Munkácsy utcában volt a Békés Megyei Népújság szerkesztősége, ahol 1989-ben újságíróként kezdtem. Sokan tettek úgy, mint én, vagyis a 100-as ABC-áruház utolsó nyitvatartási napján elzarándokoltak az üzletbe. Ahogy mondták: most vagy soha. Április 11-én nyit a helyén a Spar-szupermarket.

Tóth Imre Sándor a napokban töltötte be a kilencvenet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában