Segítségnyújtás

2024.01.26. 18:31

Újraélesztéssel életet mentett a szabadnapos rendőr a békési utcán

Rosszul lett egy férfi csütörtökön délután Békésen, a Lengyel Lajos utcában. Több járókelő is odament hozzá, a csoportosulásra figyelt fel Göndör György főtörzszászlós, aki a városban él, de akkor éppen nem volt szolgálatban.

Nyemcsok László

Göndör György szolgálaton kívül segített az életmentésben

Forrás: A szerző felvétele

Odament az emberekhez, és megtudta, mi a baj: a férfi nem mutatott életjelet. Megkezdte az újraélesztést, a mellkaskompressziót, amit a mentők folytattak. A férfinak megindult a keringése, lélegzett, amikor kórházba vitték.

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, reménykednek abban, hogy sikerült megmenteni a férfi életét, jobbulást, mielőbbi felépülést kívánnak számára. Göndör Györggyel kapcsolatban a szóvivő kiemelte, már 30 éve rendőr, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának csapatát erősíti. Munkatársaival azon vannak, hogy mindenki, aki bajba kerül, balesetet szenved vagy bűncselekmény áldozata lesz, a nap 24 órájában a legrövidebb időn belül segítséget kapjon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában