Békéscsaba

2024.01.04. 11:04

Elérhető az elektronikus olvasójegy a könyvtárban

A Békés Megyei Könyvtárnál is elérhető az e-olvasójegy. Ennek köszönhetően minden könyvtári művelet egy helyen, könnyen elérhetővé válik. Ahogy az intézmény honlapján írja, a Qulto eCard mobil applikáció célja az, hogy a telefonhasználó összes „könyvtári ügye" egy helyen elérhető, áttekinthető, intézhető legyen. Az elektronikus olvasójegy a Google Play Áruházból és az App Store-ból is letölthető.

Gyemendi Réka

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Az applikációban olyan funkciók érhetők el, mint a keresés könyvtári katalógusokban, találatok elmentése (polcra helyezése); az olvasójegyek kezelése (kölcsönzések, előjegyzések, tartozások, hosszabbítás); értesítés az aktuális teendőkről (például lejáró kölcsönzésekről, átvehető előjegyzésekről, olvasójegy lejártáról stb.); naptár (áttekintés a határidőkről, lejárati dátumokról, nyitvatartási időkről stb.); kapcsolattartás a könyvtárakkal és térkép a közelben lévő könyvtárakról.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában