Segítség

2023.12.27. 12:35

A téli szünetben egyszeri meleg, déli ebédet biztosít Orosháza önkormányzata

Orosháza önkormányzata a téli szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenesen biztosítja a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű, vagy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyerekeknek.

Csete Ilona

Összesen 8 ebédet biztosít így az önkormányzat

Fotó: MW-illusztráció

A kizárólag rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek, illetve az arra jogosult menedékes kiskorú gyermekek részére is jár az ebéd: ide értve azokat is, akik nem rendelkeznek intézményi jogviszonnyal. Az érintett időszakban, január 7-ig munkanapokon egyszeri meleg déli főétkezést, összesen 8 ebédet biztosít az önkormányzat. Óvodai és bölcsődei intézményi jogviszonnyal rendelkező gyermek esetén csak az óvoda és bölcsőde zárva tartásának időtartama alatti munkanapokra volt igényelhető étkezés.

A város külterületein élőknek a korábbi évekhez hasonlóan – a rákóczitelepi, a szentetornyai, valamint az üveggyár környékén élő családoknak – az Orosháza Város Önkormányzat Napköziotthonos Óvodája Bácska utca 29. szám alatti, illetve az Ifjúság utca 5. szám alatti telephelyen biztosítják a kiszállított ebéd átvételét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában