Vízelvezetés

2023.11.19. 11:17

Több problémát okozott Jaminában a sok eső

Több problémát okozott jaminai választókerületében az elmúlt időszakban lehullott jelentős mennyiségű eső – írta Opauszki Zoltán tanácsnok, önkormányzati képviselő a Facebook-oldalán, hozzátéve, hogy ezért kért intézkedéseket a hivataltól.

Licska Balázs

Több ponton megállt a víz.

Fotó: Facebook/Opauszki Zoltán

Egyrészt a Veres Péter utcán – a Monda és Tavasz utca közötti szakaszon – az úttestről jelentős mennyiségű víz nem tudott elfolyni a vízelvezető csatornába. A Tavasz utcánál és a Rózsa utcánál lévő buszmegállóknál vélhetően a burkolat süllyedése miatt megállt a víz, így ott elhaladó járművek a buszra várakozókat összecsaphatják vízzel. Kezdeményezte, hogy a víz elvezetését ezeken a helyeken oldják meg.

Másrészt a Franklin utcát a Csorvási úttal összekötő, rendkívül forgalmas dűlő állapota az utóbbi időben erősen leromlott, kátyússá vált, a kialakult gödrökben pedig a víz megáll, az út nehezen járható. Ezért szorgalmazta a dűlő állapotának javítását, kátyúzását, szükség szerinti gréderezését.

Harmadrészt a Franklin utcai szociális bérlakások végénél, az Ibolya és Franklin utcák kereszteződésénél a lehullott jelentős mennyiségű esővíz megállt, nem tudott elfolyni. A területen rendkívül körülmények a közlekedés, ezért kérte a terület állapotának rendezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában