TOP Plusz

2023.11.05. 10:18

Kamerákat helyeznek ki, parkolókat építenek Geszten

Térfigyelő kamerarendszert építenek ki, valamint parkolókat alakítanak ki azon fejlesztés keretében, amellyel élhetőbbé teszik Gesztet.

Licska Balázs

Brandt Krisztián polgármester elmondta, hogy a beruházásra a TOP Plusz keretében 18,5 millió forintos támogatást nyert el az önkormányzat. Hozzátette, hogy haladnak a fejlesztés megvalósításával, immár szereztek is be megvalósításhoz szükséges engedélyeket.

Összesen hat térfigyelő kamerát helyeznek ki: egyet-egyet a Kossuth és a Rákóczi utcák sarkán, az óvoda és az általános iskola előtti területen, a Dózsa és Petőfi utcák kereszteződésében, az Arany János és a József Attila utcák sarkán, valamint kettőt a polgármesteri hivatal környékén.

Emellett összesen 32 parkolót építenek a jelenlegi tervek szerint: 24-et a községháza és a református templom környékén; nyolcat pedig az általános iskolával szemben, a Szabadság utcában alakítanak ki – ismertette a részleteket a településvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában