Egészség

2023.11.18. 09:11

Almanapot tartott a Linamar kollektívája

Békés vármegye legnagyobb foglalkoztatója, a Linamar Hungary Zrt. az OFA Nonprofit Kft. által végzett felelős foglalkoztató értékelésen a legmagasabb elismerésben, arany minősítésben részesült - számolt be hírportálunk nem is olyan régen. Újabb jó hírt osztott meg közösségi oldalán a cég: kiosztottak több mint 800 kiló gyümölcsöt. Almanapjuknak már hagyománya van.

A dolgozóknak almát osztottak. Fotó: Facebook

Az idén is megtartottuk hagyományos almanapunkat minden telephelyünkön. Kiosztottunk 811 kilogramm almát a kollégáink között – adták hírül bejegyzésükben. A friss gyümölcsöt egy békéscsabai termelőtől szerezték be – értesült hírportálunk.

Ebben az évben is különös hangsúlyt helyeztek arra, hogy felhívják a figyelmet a megelőző egészségügyi szűrések fontosságára. Ennek részeként minden érdeklődő kollégának lehetőséget biztosítottak ingyenes egészségfelmérésre (vércukor-, vérnyomás-, koleszterin-, haskörfogat-, testösszetétel-, testzsírmérés Békéscsabán a Vöröskereszt, Orosházán az EFI közreműködésével) a telephelyeken.

– Hiszünk abban, hogy a rendszeres szűrővizsgálatokon való részvétel életet menthet – tették hozzá az almanap kapcsán, amelynek már többéves hagyománya van.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában