Békéscsaba

2023.10.26. 16:33

Új játszóeszköz, csúszdás torony is érkezik a Szegfű utcai óvodába

Opauszki Zoltán tanácsnok, jaminai önkormányzati képviselő Hrabovszki Zoltánnéval, a Békéscsabai Tündérkert Óvoda igazgatójával egyeztetett.

Licska Balázs

Opauszki Zoltán Hrabovszki Zoltánnéval egyeztetett a napokban az óvodában a játszóeszközökről.

Forrás: Facebook

Rendbe kell tenni a Szegfű utca 87-89. szám alatti óvoda játszóeszközeit – írta Opauszki Zoltán tanácsnok, jaminai önkormányzati képviselő a Facebook-oldalán azt követően, hogy az intézményben egyeztetett Hrabovszki Zoltánnéval, a Békéscsabai Tündérkert Óvoda igazgatójával. A városi óvodák játszóeszközeinek szabványossági felülvizsgálata során ugyanis több, a Szegfű utcai óvoda udvarán telepített berendezést kénytelenek voltak lezárni a gyermekek biztonsága érdekében.

Opauszki Zoltán hozzátette: az igazgató megkeresése alapján közös gondolkodásba kezdtek azért, hogy a lehető leghamarabb ismét használhassák a gyermekek a játszóeszközöket. A megoldás egyik elemeként az önkormányzati képviselői célelőirányzat forrásából kezdeményezi, hogy egy többek között csúszdával is ellátott tornyot szerezzenek be és telepítsenek az intézmény udvarán. A megoldás másik részeként pedig a lezárt, de javítható berendezések mihamarabbi javítása érdekében az önkormányzathoz fordul a javaslata alapján Hrabovszki Zoltánné óvodavezető.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában