Orosháza

2023.10.12. 14:07

Tárgyal a város és a Wesley iskola fenntartója

Tárgyalóasztalhoz ült Orosháza polgármestere az alpolgármesterekkel, a jegyzővel és a Wesley iskola fenntartójával, hogy egy esetleges városi támogatásról, annak részleteiről egyeztessenek.

Csete Ilona

Csütörtökön ültek le tárgyalni

Forrás: Facebook

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség által fenntartott iskola helyzete, a finanszírozási gond a legutóbbi képviselő-testületi ülésen is szerepelt.

– Nem lesz egyszerű menet, mert a gazdasági jellegű kérdéseinkre – egy hete tettük fel ezeket a kérdéseket írásban, szóban pedig még korábban – még mindig nem kaptunk választ. Talán majd most megtudjuk például azt, hogy mennyi orosházi tanárnak mennyi kifizetetlen bérrel tartozik a MET. Az önkormányzat nyitott, meghallgatjuk a MET képviselőit – fogalmazott bejegyzésében a polgármester közösségi oldalán.

– Meglátjuk, érdemben mire jutunk, az bizonyos, hogy a gyerekek és a tanárok érdekében is hosszú távú, megnyugtató megoldást kell találnia a MET-nek –  tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában