Gyula

2023.10.25. 11:08

Főigazgatói elismerést kapott a KÖVIZIG munkatársa, Tóthné Ambrus Éva

A nemzeti ünnep alkalmából főigazgatói elismerést kapott Tóthné Ambrus Éva, a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság kiemelt műszaki referense.

Papp Gábor

Tóthné Ambrus Éva.

Forrás: KÖVIZIG

Mint az igazgatóság oldalán olvasható, Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója állami ünnepünk, október 23-a alkalmából Szakterületi Érem elismerést adományozott Tóthné Ambrus Évának, a KÖVIZIG a Vízvédelmi és Vízgyűjtő-gazdálkodási Osztály kiemelt műszaki referensének, szakterületén végzett kimagasló munkája elismeréseként.

Tóthné Ambrus Éva 2001 óta dolgozik a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóságnál, víziközmű területen. Magas színvonalú munkájának köszönhetően 2014-től megbízták a víziközmű csoport irányításával. Munkája során meghatározó szerepet vállalt a térséget érintő ivóvízminőség-javító programok megvalósulásában, valamint a települési szennyvízelvezetési és -tisztítási agglomerációk lehatárolásában. Nagy szakmai tudásának és tapasztalatának köszönhetően évtizedek óta példásan irányítja, összefogja, illetve koordinálja a víziközmű szakág teendőit. Javaslataival jelentősen hozzájárul az igazgatósági gátőrházak, gépészlakások vízellátásának fejlesztéséhez. Vezetése alatt dolgozták ki a gátőrházaknál keletkező szennyvizek korszerű egyedi kislétesítménnyel történő tisztítását, elhelyezését. Ezen munkái mellett a Körös-vidéki Területi Vízgazdálkodási Tanács Szakmai Bizottságának munkáját is segíti. Kitartó, céltudatos, szorgalmas és megbízható személyiség, szakmai felkészültsége kifogástalan.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában