Forgalomkorlátozás

2023.10.09. 09:18

Felújítják a gyulai Madách utcát Gyulán

Felújítják a gyulai Madách utcát, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani jövő héten a Madách utca vasútállomás és Dobozi út közötti szakaszán – tájékoztatott Facebook-oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester miután bejáráson vett részt a területen Alt Norbert és Kónya István alpolgármesterekkel.

Papp Gábor

Mint kiemelte, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. burkolatfelújítást végez a Madách utca Béke sugárút és Dobozi út közötti szakaszán, mely az állami tulajdonú Furta–Gyula összekötő út része. A felújítás október 9-én, hétfőn előkészítő munkákkal kezdődik, ideiglenes forgalomtechnika kiépítésével és burkolatmarással. Az aszfaltozásra várhatóan október 12-én és 13-án kerül sor. A munkálatok ideje alatt a közlekedők rövid idejű teljes pályás forgalomkorlátozásra számíthatnak, ezért aki teheti, annak javasolt ideiglenesen kerülőúton közlekedni.

A Magyar Közút arról tájékoztatta lapunka, hogy burkolatfelújítási munkát végeznek a 4219-es jelű Furta-Gyula összekötő úton Gyulán, a Madách utcai vasútállomás és a Dobozi út között. A munkálatok október 9-én, hétfőn előkészítő munkákkal kezdődnek, ideiglenes forgalomtechnika kiépítésével és burkolatmarással. Az aszfaltozás várhatóan október 12-én és 13-án történik majd. A munkálatok ideje alatt a közlekedők rövid idejű teljes pályás forgalomkorlátozásra számíthatnak, ezért aki teheti, annak javasolt ideiglenesen kerülőúton közlekedni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában