Testületi ülés

2023.09.11. 07:31

Tizenegy évre kapták meg a holtágat a horgászok Vésztőn

Korábbi döntésével haszonbérbe adta a Kertmegi Horgász Egyesület számára a vésztői önkormányzat a Dancka-laposi holtágat, pontosabban két ingatlan halgazdálkodási jogát. A vonatkozó szerződés hamarosan lejár – derült ki a képviselő-testület minap tartott ülésén.

Licska Balázs

Karakas Anikó

Fotó: Licska Balázs-archív

Karakas Anikó polgármester elmondta, hogy az egyesület minden évben eleget tett beszámolási kötelezettségének, a jó gazda gondosságával tartotta rendben az ingatlanokat. Az elmúlt időszakban voltak változások az egyesület életében, de minden rendezett. A grémium úgy határozott, hogy 11 évre, azaz 2034. szeptember 25-ig szóló haszonbérleti szerződést kötnek a Mike Andrea elnök vezette, immár Dancka Horgász Egyesület néven futó civil szervezettel a Dancka-laposi holtág üzemeltetésével, halgazdálkodási jogával kapcsolatban. Azért döntöttek a 11 év mellett, mert a többi holtág és a többi horgászegyesület esetében is 2034-ben járnak le a megállapodások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában