Energiatakarékosság

2023.09.12. 07:46

Félezer család igényelt új, ledes izzót Békéscsabán

Lezárult a jelentkezési lehetőség abban a programban, amelynek keretében új, modern, energiatakarékos, ledes izzókra cserélhetik a régi, hagyományos eszközeiket a békéscsabaiak. A programot egy cég hirdette meg, együttműködve az önkormányzattal.

Licska Balázs

Forrás: Shutterstock

Szarvas Péter polgármester a BEOL.hu hírportálnak elmondta, hogy az önkormányzat számos fórumon népszerűsítette ezt a lehetőséget, amellyel bármelyik békéscsabai háztartás élhetett. A várakozásokhoz képest viszont elmaradt az igénylések száma, összesen 500 család jelentkezett a programra. A regisztrációt követően hamarosan jön a program tényleges megvalósítása, azaz átvehetik majd az új, modern, energiatakarékos izzókat az igénylők.

A városvezető elmondta: bízik abban, hogy a jövőben is lesznek hasonló akciók Békéscsabán, amelyek elősegíthetik azt, hogy a helyi családok mérsékelhessék a rezsiköltségeiket, illetve azt, hogy összességében csökkentsék Békéscsaba környezeti lábnyomát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában