Festenek

2023.09.23. 07:41

Befejeződik a Civil Ház felújítása Békésen

Hamarosan befejeződik az új békési Civil Ház belakása – tájékoztatott Facebook oldalán Kálmán Tibor polgármester, aki maga is tevékenyen részt vett az intézmény festésben, illetve a kapcsolódó munkákban.

Papp Gábor

A polgármester is kivette részét a munkából.

Fotó: Gazsó János/Facebook

A polgármester kifejtette, az egykori csabai úti óvodaépület keresve sem kaphatott volna szebb feladatot, mint a város társadalmi szervezeteinek otthonaként szolgálni Békés közösségi életét. 

– A nagy múltú, patinás épület úgy szerkezetileg, mint energetikailag jó állapotban van, hiszen pályázati forrásból néhány éve teljesen felújítottuk – tette hozzá. – A mostani munkálatok már a célegyenest jelentik, melynek végén a Békési Civil Szervezetek Egyesületének irányításával több szervezet is beköltözik, élettel töltve meg a zsongáshoz szokott épületet. Nagy öröm számomra, hogy ezt társadalmi munkában valósíthatjuk meg, hiszen együtt dolgozva tovább mélyülhet kapcsolatom a civil szervezetekkel. Városunk gazdag programkínálata ezen közösségek munkáját is dicséri. A közösségi felújítás következő felvonása szeptember 25-én hétfőn, a reggeli órákban lesz.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában