Parkolók

2023.08.16. 16:39

Orosháza több utcájában zajlik a közlekedésfejlesztési beruházás

Zajlik a közlekedésfejlesztést célzó beruházás Orosházán. Erre mintegy 900 millió forint pályázati forrást fordít a város.

Csete Ilona

Épülnek a parkolók a belvárosban.

Fotó: Für Henrik

Számos eleme a két ütemben megvalósuló beruházásnak már készen van, jelenleg a Hajnal utca, a Hajnal-köz területén dolgozik a kivitelező, elkezdődtek a parkolóépítések.

A parkolók építése során a kivitelező kéri a lakosok türelmét. Fotó: Für Henrik

Összesen 226 új parkoló épül a városban, ezek közül a Hajnal utcában összesen 60, a Hajnal-közben pedig 47 férőhelyet építenek ki a pályázat keretében. Útlezárásra nem kell készülnie a közlekedőknek sem a Hajnal-közben, sem a Hajnal utcán, ám a parkolók építésének oldalán megállni tilos táblák jelzik, a munkálatok miatt azon a részen egyelőre nem lehet parkolni. A kivitelező a lakosok együttműködését és türelmét kéri. A Hajnal-köznél a páratlan oldal felől lévő merőleges parkolókat továbbra is lehet használni. A következő helyszín az Ady utca lesz, ahol 55 parkoló készül el a pályázatnak köszönhetően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában