Bemutató

2023.08.14. 17:55

Nagy sikert arattak a kutyák és gazdáik Gyulán

Kutyás bemutatót tartott a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub a napokban a helyi nyári napközis táborban, a Dürer Albert Általános Iskolában. A csapat emellett a múlt szombaton nagy sikerű programot tartott a gyulai várkertben.

Papp Gábor

Sokan részt vettek a programon.

Fotó: Barna Katalin

Alt Sándor, a klub elnöke elmondta, a napközis táborban szervezett esemény bemutatkozással kezdődött, majd csoportos fegyelmező gyakorlat következett. Ezt követően az agility sportágat mutatták be a jelenlévőknek, majd az önként jelentkező gyerekek végig is vezethették a kutyákat az akadályokon, majd a diákok csoportokban jobban is megismerhették a kutyákat, illetve beszélgetés következett.

Nagy sikert aratott a bemutató. Fotó: Barna Katalin

A programon Barna Zoltán Jill nevű kutyájával, Kolozsi István Elzával, Peres István Coco-val, Juhász Bea Jokyval, míg Szatmári Hanna Gyömbérrel vett részt az eseményen. Koordinálta és segítette a programot Alt Sándor és Alt Éva edző, a fotókat pedig Barna Katalin készítette.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában