Leel-Őssy Gábor

2023.08.01. 10:52

Lemondott a DK gyulai választókerületi elnöke

Lemondott a Demokratikus Koalícióban (DK) betöltött választókerületi elnöki tisztségéről Leel-Őssy Gábor gyulai önkormányzati képviselő. Mint mondta munkája miatt nem fér bele a feladat, de azt is elismerte, hogy előfordultak súrlódások a párton belül.

Beol.hu

Önkormányzati képviselői munkáját folytatja.

Fotó: Bencsik Ádám

Leel-Őssy Gábor a döntésével – amit elsőként a Gyulai Hírlap írt meg – kapcsolatban hírportálunknak elmondta, a tisztség véleménye szerint egész embert kíván, ami a munkája és magánélete miatt nem fér bele.

– Úgy tartom tisztességesnek, ha valaki olyan látja el a feladatot, akiknek van erre kellő ideje – tette hozzá. Megerősítette ugyanakkor, hogy önkormányzati képviselőként folytatja a munkáját, arról pedig később fog határozni, hogy a helyi politikában a jövő évi önkormányzati választásokon vállal-e majd szerepet. Arra a kérdésünkre, hogy belső konfliktusok voltak-e és azok befolyásolták-e a döntését, úgy fogalmazott, hogy a DK ha nem is a legnagyobb, de nagyobb pártnak számít, így természetes, hogy előfordulhatnak súrlódások.

– A lemondásom oka ugyanakkor a munkám, amelyben nagyon sok feladat vár rám – fogalmazott. Hozzátette: a gyulai alapszerveztük nem oszlatta fel magát, az új választókerületi elnökről tisztújításon döntenek majd.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában