Visszatekintő

2023.08.20. 06:56

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: shutterstock

A szakadó eső ellenére is több százan emlékeztek szerdán este Békéscsabán, a Kórház utcában található hotel előtt Szabó Sándorra, aki az előző esti tragikus késelésben hunyt el. 

A rendőrségen megerősítették, hogy kedd délelőtt egy üzemben egy ott dolgozó nő egy forróvizes aknába esett. A mentők kórházba szállították. A Békéscsabai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és vizsgálja a történtek körülményeit, a felelősség kérdését.

 Szerkesztőségünk információi szerint Aldi nyílik Békéscsabán a Corvin utcában, valamint az Andrássy út és a Kazinczy utca sarkán, az egykori kötöttárugyár területén. 

Megvertek egy fiatalt – ezért keresnek a rendőrök két férfit, akikről most egy felvételt is közzétettek.

Japán és török gyermekei úgy bújtak az anyukához az újralátás örömével, mint évtizedekkel ezelőtt, amikor először találkoztak a Csizmadia nagycsalád otthonában. Az AFS egykori cserediákja, a japán Piko, a török Emre története valahol akkor, és ugyanitt, ebben az orosházi családi házban változott meg örökre. A két fiatalember most azért tért vissza Magyarországra, mert az őket befogadó család legkisebb gyermeke, vagyis testvérük, Kristóf a hétvégén megnősült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában