Kereskedelem

2023.08.15. 10:11

Két újabb Aldi nyílhat Békéscsabán

Szerkesztőségünk információi szerint Aldi nyílik Békéscsabán a Corvin utcában, valamint az Andrássy út és a Kazinczy utca sarkán, az egykori kötöttárugyár területén.

Licska Balázs

Forrás: MW-archív

Fotó: Kallus György

Bár ezeket az információkat nem támasztották alá az Aldinál, azt írták, hogy erősítenék a szerepvállalásukat az élelmiszer-kiskereskedelemben.

– Az Aldi Békéscsabán és Gyulán már jelenleg is egy-egy üzlettel van jelen, így Békés vármegye a vásárlók számát és az itt foglalkoztatott munkaerő létszámát tekintve egyaránt kiemelt jelentőséggel bír az üzlethálózat számára – fogalmaztak szerkesztőségünk megkeresésére az Aldinál.

Mint hozzátették, a vevői igényeknek minél jobban megfelelve az Aldi szeretné ezentúl is tovább erősíteni szerepvállalását a vármegyében az élelmiszer-kiskereskedelemben. 

Kiemelték, hogy egy esetleges újabb nyitástól függetlenül mindkét működő üzletük a jövőben is változatlanul a vásárlók rendelkezésére áll.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!