Orosháza

2023.08.12. 10:03

A Linamar hibrid futóversenyére már nevezhetsz! Legyél te is koraszülöttmentő!

Felpezsdíti az őszt, hetedik alkalommal hirdeti meg Békés vármegye legnagyobb foglalkoztatója, a Linamar Hungary azt a jótékonysági futóversenyt, amivel a nevezők a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogathatják. Bárhol a világon!

Csete Ilona

Tavaly is nagy volt a sportesemény iránt az érdeklődés

Fotó: Für Henrik

Tarts velünk egy jó ügyért! – inspirálják a szervezők a kicsiket, a nagyokat, a fiatalokat, az idősebbeket, egy szóval, mindenkit a szeptember 22-24. között, bárhol a világon teljesíthető jótékonysági futóversenyre. Már lehet nevezni, regisztrálni, határidő: szeptember 9.

Szeptember 23-án, szombaton Orosházán, Gyopároson, a Hűvös utcából (vagy fuss bárhol a világon szeptember 22-24. között) elrajtolnak és segítik a futók a koraszülöttmentőket.

A verseny az egészséges életmód, a támogatás és a közös sportolás örömének a jegyében zajlik. A tavalyihoz hasonlóan idén is hibrid, vagyis jelenléti és online versenyt is biztosítanak a szervezők több távot megjelölve. A díjazás külön lesz a helyszínen futók és online regisztrálók között. A nevezési díj bevételének 100 százalékát a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány támogatására fordítják.

A legtöbb kilométert futó cég

A jótékonysági futóverseny keretében külön versenyt hirdetnek az elsősorban Békés vármegyei és régiós vállalatok között A legtöbb kilométert futó cég címért. A regisztrációkor kell jelezni, hogy melyik cég javára ajánlja fel az illető a lefutott kilométereit. A legeredményesebb vállalat elnyeri a vándorserleget.

A vándorserleg 2022-ben 681 kilométerrel a Polar Klímához került. 2023-ban kié lesz?

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában