Ledcsere

2023.08.03. 07:24

A Jaminában élőket is az ingyenes izzócserére buzdították – videóval

Jaminában is tájékoztatást adtak a napokban az ingyenes LED-csereprogramról. Mint elhangzott, a regisztráció augusztus 31-ig tart.

Beol.hu

Nagy Ferenc adott tájékoztatást a részletekről.

Fotó: Facebook

Mint Nagy Ferenc alpolgármester, önkormányzati képviselő közösségi oldalán kitért rá, ahogyan azt már több helyen olvashatták, hallhatták, e program során minden békéscsabai háztartás igényelhet energiatakarékos Led izzókat, ingyenesen. Az izzókat a CYEB energetikai cég biztosítja, az önkormányzat pedig segíti a program megvalósítását. Fontos lehetőség ez, éljenek vele, hiszen ezzel a csabai lakosok és családok sokat spórolhatnak az energia költségekkel – hangsúlyozta Nagy Ferenc.

A legfontosabb tudnivalók:

1.) A regisztráció augusztus 31-ig folytatódik.

2.) E-mail címmel és internet eléréssel kell rendelkezni, és egy sor személyes és energia fogyasztási adatot, illetve fényképet kell megadni és elküldeni.

3.) A regisztrációt a www.ledcsere.hu oldalon lehet megtenni, azt kell megnyitni és felső sávban a 'JELENTKEZÉS' gombra kattintva lehet megadni a kért adatokat, információkat.

4.) Az önkormányzat egy rövid kitöltést segítő filmet készített, amely a www.bekescsaba.hu weboldalon, illetve Békéscsaba Facebook oldalán elérhető, továbbá kereshetik az önkormányzat által biztosított ügyfélszolgálatot minden nap 8.00-16.00 óráig a 06-66/640-050, a 06-66/886-633 telefonszámon, illetve a [email protected] és a [email protected] e-mail címen, bejelentkezve személyes tanácsadás is kérhető.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában