Karbantartási munkálatok

2023.08.17. 14:27

A hidak környékén dolgoznak Békéscsabán

Javítják a burkolatot Békéscsabán a Gyulai úton, valamint a Bajza és a Bánszki utcákban, mindkét helyszínen az Árpád sori és Derkovits sori kereszteződések környékén. A közútkezelő rengeteg géppel vonult fel. A munkálatok miatt forgalomkorlátozás van érvényben az érintett szakaszokon.

Licska Balázs

Karbantartási munkálatokat végeznek.

Fotó: Für Henrik

A Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél elmondták, hogy a Gyulai úton, a 446-os főúton, illetve a Bászki és Bajza utcákban, a 444-es főúton található Élővíz-csatorna-hidakon és a hidakhoz csatlakozó burkolaton karbantartási munkát végeznek. A biztonságos munkavégzés érdekében a hidak környezetében a forgalmat mindkét irányból egy-egy sávra szűkítették. A munkálatok a tervek szerint mindegyik helyszínen várhatóan péntekig befejeződnek.

A Gyulai úton a burkolatjavítással egy időben a hídon folyamatban van a híd jobb oldalán átvezetett gázvezeték felújítása is a szolgáltató beruházásában. A munkavégzés érdekében a jobb oldali járdán a gyalogos forgalmat korlátozták – ismertette Pécsi Norbert Sándor kommunikációs osztályvezető a BEOL.hu megkeresésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában