Pótlóbusz

2023.07.10. 11:05

Továbbra is dolgoznak a kisiklott vonatkocsik mentésén a békéscsabai vonalon

A békéscsabai vonalon Tiszatenyő és Mezőtúr között, Kétpónál hétfőn is dolgoznak a műszaki mentésen, a kisiklott kocsik beemelésén és a pálya helyreállításán. Ezért továbbra sem közlekedhetnek a vonatok azon a szakaszon.

Papp Gábor

A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon jelentősen megnő az eljutási idő. Törökszentmiklós és Mezőtúr állomások között pótlóbuszok szállítják az utasokat – tájékoztatott a MÁVINFORM.

Hétfőn egész nap a következő változásokra kell számítani: a belföldi és nemzetközi vonatok megosztva, a Keleti pályaudvar és Szolnok, illetve Mezőtúr és Békéscsaba/Arad/Bukarest/Brassó/Temesvár között közlekednek.

A Békéscsaba felé tartó utasok Szolnokról a Debrecen felé közlekedő InterCity és InterRégió vonatokkal utazhatnak Törökszentmiklós állomásig. Törökszentmiklós és Mezőtúr állomások között pótlóbusz közlekedik.

A főváros felé tartó utasok Mezőtúr és Törökszentmiklós között pótlóbusszal utazhatnak, Törökszentmiklóstól Szolnokig, illetve Szolnoktól a Keleti pályaudvarig alkalmas vonattal utazhatnak tovább.

A Tiszatenyő állomásra utazók Szolnoktól, illetve Szolnokra a szentesi vonatokkal utazhatnak.

A Keleti pályaudvar és Lőkösháza között az InterCity vonatok helyjegy váltása nélkül is igénybe vehetők.

A Nyírség, a Tokaj és a Latorca InterCity-k mindkét irányban megállnak Törökszentmiklóson, Szolnok és Debrecen között helyjegy váltása nélkül igénybe vehetők.

Nemzetközi vonatokat érintő kivételek a Keleti pályaudvarról 9:10-kor Brassóba induló Fogaras InterCity (75) csak Mezőtúrtól közlekedik, utasai Szolnokig a Keleti pályaudvarról 9:15-kor induló Z60-as vonattal (3342) utazhatnak, Szolnoktól a Debrecenbe tartó Cívis InterRégió-val (6082) utazhatnak tovább Törökszentmiklósig, onnan pótlóbusszal Mezőtúrig (az átszállás biztosított lesz)

a Keleti pályaudvarról 11:10-kor Aradra induló Maros InterCity (375) csak Mezőtúrtól közlekedik, utasai Szolnokig a Keleti pályaudvarról 11:15-kor induló Z60-as vonattal (3324) utazhatnak, Szolnoktól a Debrecenbe tartó Cívis InterRégió-val (6004) utazhatnak tovább Törökszentmiklósig, onnan pótlóbusszal Mezőtúrig (az átszállás biztosított lesz).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában