Népszerű célpont

2023.07.30. 10:00

Rendezvényhelyszínnek is különleges a szabadkígyósi kastély

Egyre több látogató érkezik a tavaly tavasszal újra megnyitott szabadkígyósi Wenckheim-kastélyba, amely rendezvények helyszínéül is szolgál.

Beol.hu

A képviselő mindenkinek ajánlja a kastélyt.

Fotó: Facebook

„Nem pusztán turisztikai látványosság, hanem feltörekvő rendezvényhelyszín is a felújítás után, a nagyközönség előtt tavaly tavasszal újra megnyitott szabadkígyósi Wenckheim-kastély” – írta közösségi oldalán Herczeg Tamás, a térség országgyűlési képviselője. Mint fogalmazott, a programok sorát az idei szezonban az Országos Történelmi Íjász Szövetség által szervezett Országos Íjász Bajnokság nyitotta, amelyet a 3 napos programsorozat, az Ókígyósi Kastélykorzó követett. Augusztus 13-án a fogathajtók mérik össze a felkészültségüket az Ókígyósi Kastélyfutamon, de lesznek kulturális programok az államalapításunk ünnepéhez kapcsolódóan is.

„A kastély és a park népszerűségét jelzi, hogy egyre több látogató érkezik a határon túlról, illetve továbbra is sokan választják céges rendezvények, vagy esküvők helyszínének az impozáns környezetet. Természetesen, ha csak egy kis csendre, nyugalomra, tiszta levegőre, madárcsicsergésre, hűst adó óriás fák árnyékára vágyunk, akkor is tökéletes úticél a Wenckheim-kastély és a parkja” – írta Herczeg Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában