Pályázati úton

2023.07.27. 20:56

Iskolakezdési támogatást biztosít a füzesgyarmati alapítvány

Iskolakezdési támogatásra szóló pályázatokat adhatnak le a harminc éve létrehozott Zs. Nagy Lajos Hunor Emlékalapítványnál a füzesgyarmati, 9. osztályt végzett középiskolás, valamint egyetemista, főiskolás fiatalok.

Licska Balázs

Egyetemista, főiskolás fiatalok is pályázhatnak.

Fotó: Shutterstock

Balázsi László nyugalmazott unitárius lelkész, megbízott unitárius püspök, az alapítvány kuratóriumi elnöke ismertette a részleteket az önkormányzat honlapján. A támogatással segítik a diákokat tanulmányaik sikeres elvégzésében, az első diploma megszerzésééig.

Pályázati adatlapot a városházán lehet igényelni Kovácsné Csák Irma kuratóriumi tagnál, és azt kitöltve nála is kell leadni augusztus 20-áig. Szükséges mellékelni többek között kézzel írott önéletrajzot, a család kereső tagjainak jövedelméről szóló igazolásokat, a legalább 4-es tanulmányi eredményről szóló dokumentumokat. A díjkiosztó ünnepség – amelyen istentisztelet keretében megemlékeznek a tragikus körülmények között fiatalon elhunyt névadóról is – augusztus 27-én lesz a közösségi központ dísztermében. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában