Testületi ülés

2023.07.04. 08:00

Eredményesen működtek a vésztői sportklubok

Eredményesen működtek tavaly a vésztői sportegyesületek – mondta Karakas Anikó polgármester a képviselő-testület nemrég tartott ülésén.

Licska Balázs

Fotó: Shutterstock

Ekkor számolt be előző évéről a Vésztői Torna Klub, a Marvel Team Testépítő Szabadidősport Egyesület, a Turbucz István Tenisz Klub, a Vésztői Asztalitenisz Sportegyesület, illetve a Vésztői Tömeg- és Szabadidősport Egyesület, amelyek összesen 7 millió forint támogatást kaptak működésre az önkormányzattól.

Karakas Anikó polgármester hozzátette, az egyesületek működéséhez nagyon fontos az önkormányzati támogatás. Újraéledt az elmúlt években a vésztői futball, vannak gyerekek, középkorúak, az idősek pedig nézőként tértek vissza. 

Berke Lóránd bizottsági elnök szerint azzal tudnák fellendíteni a vésztői sportéletet, ha az önkormányzat a tankerülettel szerződést kötne a sportcsarnokra vonatkozóan, és tudnának újabb szakosztályokat, például kézilabdát és kosárlabdát indítani, persze ezekhez meg kell találni a megfelelő szakembereket is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában