Munkálatok

2023.06.25. 18:22

Parkolókat építenek a kötegyáni óvodánál, a hivatalnál

Augusztusban várható a parkolók építése az óvodánál és a polgármesteri hivatalnál – ismertette dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester.

Licska Balázs

Fotó: Shutterstock

Elmondta: a TOP Plusz keretében 66 millió forintot nyert arra az önkormányzat, hogy élhetőbbé tegyék Kötegyánt, és ennek részét képezi a parkolóépítés is többek között. Erre azért van szükség, mert az óvodánál csak egy kapubejáró ad lehetőséget arra, hogy megállhassanak a szülők, az intézményhez érkező szakemberek. A kerítés mellett végig parkolókat alakítanak ki, és azért döntöttek úgy, hogy a kivitelezés augusztusra essen, mert akkor tartanak szünetet az óvodában.

Jelezte, hogy a polgármesteri hivatalnál is ekkorra várhatók a munkálatok: mind az udvaron, mind a községháza előtt lesznek parkolók.

A településvezető hozzátette: szintén a projekt részét képezi az, hogy térfigyelő kamerákat szerelnek fel Kötegyán több helyszínén, amelyek a forgalmasabb helyeket pásztázzák majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában