Horgászat

2023.06.21. 16:00

Jókora balint is fogott a Tisza-tónál a békéscsabai játékvezető nyolcéves fia

Albert István békéscsabai futballbíró asszisztensként működött közre kedden este a Skócia – Grúzia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn, melyet a skótok 2:0-ra megnyertek. Előtte azonban még felesége a férje születésnapjára Tisza-tavi élményhorgászatot ajándékozott, fiuk, Istike pedig ezt kapta gyermeknapra.

Nyemcsok László

Albert Istike egy méretes balint is fogott a Tisza-tónál

– Miként a labdarúgást, a játékvezetést, úgy a horgászatot sem lehet elég korán kezdeni. Istike „aprította” a halakat, és a nap végén fogott egy bitang nagy balint – ecsetelte az édesapa. – Korához képest pontosan dobott – ez volt a kulcs –, és gyönyörűen fárasztotta a halakat. Mindkettőnknek tetszett a víz, a környezet, igazi apa-fia nap volt.  

A nemzetközi asszisztens elmondta, az ő horgára is akadtak szép halak balintól a süllőig, de természetesen jobban örült nyolcéves gyermeke fogásainak. A kissrác annyira kedveli a pecázást , hogy jelenleg már Békéscsabán, a Lencsési Közösségi Ház horgásztáborában tölti a vakáció első időszakát.

Apa és fia kedvenc hobbija a horgászat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában