Lobogó Láng Zenekar

2023.06.20. 09:56

Böjte Csaba árváinak gyűjtenek a békéscsabai jótékonysági koncerten

Karizmatikus keresztény, könnyűzenei, dicsőítő koncertet ad a Lobogó Láng Zenekar június 24-én, szombaton este hét órakor a békéscsabai, belvárosi Páduai Szent Antal Társszékesegyházban.

Nyemcsok László

A Lobogó Láng nemes céllal koncertezik Békéscsabán és Erdélyben is

Kabai Gábor, az együttes vezetője elmondta, a fellépés alkalmával adományokat gyűjtenek Böjte Csaba atya erdélyi, dévai gyermekeinek. Elsősorban pénzt, tartós élelmiszereket, tisztálkodó- és tanszereket.

A Lobogó Láng július 20–23. között, csütörtöktől vasárnapig a határon túl, Szovátán, Déván és Nagyszalontán tart három zenés gyermekműsort és három keresztény, karizmatikus könnyűzenei, dicsőítő ajándékkoncertet Böjte Csaba testvér gyermekeinek. Kiutazásukkor viszik magukkal a békéscsabai társszékesegyházban összegyűlt adományokat, majd adják át.

Kabai Gábor kiemelte, a karizmatikus keresztény koncertjein a Lobogó Láng az egyre népszerűbb könnyűzenei stílusban magyar és külföldi előadók dalaiból nyújt át válogatást a közönségnek. A külföldi számokat is magyarul éneklik.

Hirdetés

A Lobogó Láng Zenekar erdélyi, jótékonysági ajándékkoncertjeinek támogatói: Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, Paláncz György, a békéscsabai önkormányzat képviselője, tanácsnoka és az Magyar Pünkösdi Egyház (MPE) Dél-alföldi Intézményműködtető Központ (Humán Szolgáltató, Békéscsaba).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában