Ülésezik a betakarítási bizottság

2023.06.25. 07:10

Az agrárkamarások családjaikkal Kondoroson lazítottak, hétfőtől ismét a munkáé a főszerep

Két nagy feladat, az egységes kérelmek benyújtásának befejezése és az aratás dandárja között első alkalommal rendezett munkatársai és családjaik számára családi napot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Békés vármegyei Igazgatósága.

Nyemcsok László

A kézműves foglalkozás sem hiányozhatott a programból

Kozsuch Kornél, a NAK Békés vármegyei elnöke elmondta, szép számmal gyűltek össze szombaton Kondoroson, a Csókássy Károly Sporttelepen.

– Fontosak az olyan közös élmények, mint a mostani – hangsúlyozta Kozsuch Kornél. – Hétfőtől azonban már ismét a munkáé a főszerep, hiszen az őszi árpa aratása elkezdődött Békésben, és idén először ülésezik a betakarítási agrárkoordinációs bizottság Békéscsabán, a NAK igazgatóságának székházában. A bizottság munkájában minden olyan szervezet részt vesz – az agrárkamarától, a kormányhivataltól, a mezőgazdasági szövetségtől egészen a rendőrségig, a katasztrófavédelemig –, mely valamiképpen érintett a nyári betakarításban.

Finom ételt is fogyaszthattak a résztvevők, a képen balra Kozsuch Kornél

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában