Békéscsaba

2023.05.11. 09:53

Tovább van világos, tovább tart nyitva a CsabaPark

Este 9 óráig tart nyitva a CsabaPark – közölték a CsabaPark Facebook oldalán a változást. Az üzemeltető városfejlesztési nonprofit kft. ügyvezetője, dr. Sódar Anita elmondta, hogy térvilágítást egyelőre nem kapcsolnak, figyelembe véve a városi közgyűlés energiatakarékosságra vonatkozó döntését.

L. B.

Fotó: Für Henrik

A kalandpark, azaz a hófánkpálya, a drótkötélpálya, a mászókötélpálya és a mászófal nyitva tartásánál folyamatosan figyelik a látogatói igényeket. Mivel a legtöbben a délutáni, késő délutáni órákban keresik fel a parkot, úgy döntöttek, hogy szombaton és vasárnap 14-től 19 óráig tartanak nyitva. Ugyanakkor előfordulhat, hogy ünnepnapokon, illetve például gyereknapon ettől eltérően délelőtt ugyancsak kinyitnak. A kalandpark jelenleg alapvetően csak hétvégén működik, de csoportok számára, előzetes bejelentkezés esetén hétköznap is elérhető – ismertette dr. Sódar Anita, a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában